Kunstgras & voetbal

Kunstgras om op te voetballen

Kunstgras voetbalvelden zijn niet meer weg te denken bij de voetbalclubs vanwege de vele voordelen die het heeft ten opzichte van natuurgras. Daarnaast zijn veel particulieren overgestapt naar kunstgras voor in de tuin, omdat de kinderen hier ook graag willen voetballen. Hiervoor dient wel het juiste type kunstgras te worden gekozen. Voor in de tuin hebben wij onderstaande types geselecteerd waarvan de sprieten van nature een veel beter “poolherstellend vermogen” hebben zoals dat in vaktermen wordt genoemd. Het komt neer op de snelheid waarmee de grasspriet weer overeind komt nadat iemand erop heeft gestaan. Naast deze belangrijke eigenschap hebben deze types wel een natuurlijke uitstraling die past bij je tuin.

Onze types hoef je enkel met instrooizand in te vullen. De discussie die gaande is omtrent de rubberkorrels in de voetbalvelden kan je daarom buiten beschouwing laten. Er kan dus met een gerust hart worden gevoetbald op deze types landscaping voor voetbal.

Ben je op zoek naar een groot voetbalveld/trapveldje? Neem dan gerust contact met ons op of vul ons contactformulier in voor een offerte op maat.