Bezorging en levering


De levertijd hangt van uw postcode en het product dat u heeft gekocht af. Onderaan deze pagina treft u een overzicht aan van de vaste leverdagen. Hierbij dient u wel rekening te houden dat u het de dag ervoor voor 14.00 dient te bestellen.  Samples kunnen in veel gevallen door de brievenbus en kunt u de volgende dag verwachten. Accessoires bezorgen wij via de pakketdienst van DPD of PostNL. Gemiddeld kunt u hiervoor uitgaan van 1 tot 2 werkdagen. Een trackingnummer wordt via email naar u verzonden.

Onze partner Flevobird B.V. bezorgt voor ons het kunstgras. De bestellingen kunstgras zijn groot en zwaar en zijn daardoor relatief duur om te bezorgen. Voor deze bestellingen kunt u in principe ook uitgaan van 1 tot 2 werkdagen. Afhankelijk van uw postcode is het soms ook mogelijk dat u een bestelling die u op werkdagen voor 14.00u besteld morgen al kunt verwachten.

De chauffeur is niet verplicht om het kunstgras op de door u gewenste plek neer te zetten als de plek lastig te bereiken is, maar zal dit in sommige gevallen wel graag voor uw doen. In overleg is veel mogelijk. Hij is echter alleen en kan soms zware rollen kunstgras niet overal heen tillen.

Schroom niet om contact op te nemen met onze klantenservice bij vragen, wij helpen u graag.

Leveringskosten

Pakketten (afmeting max. 1x1m tot 10 kg.) – kosten binnen Nederland

PostNL bezorgt voor ons de pakketten van kleiner dan 1 bij 1 meter met een gewicht tot 10kg. Wij rekenen hiervoor €6,95 per pakket.

Kunstgras rollen- kosten binnen Nederland

Een koerier bezorgt voor ons het kunstgras (of grotere accessoires als foam en invulzand) bij u thuis of op een andere plek naar keuze. Voor rollen tot 2 meter rekenen wij € 25,- per pakket. Voor rollen tot 4 meter rekenen hiervoor €35,- per pakket.
Bestellingen boven de €350,- worden gratis bij u thuisbezorgd.

Kunstgras rollen- kosten levering België

Vanuit Nederland leveren wij ons kunstgras en bijbehorende accessoires door heel België tegen een tarief van € 75,-. Leveringen vinden plaats op dinsdag en donderdag.

postcodekaart