Kunstgras kopen


Filters Showing all 13 resultaten
Prijs
Zachtheid
1 of hoger
Beoorderling
Geschikt voor
Rolbreedte
Poolhoogte
Sorteren op

Overweegt u om kunstgras te kopen, heeft u vragen of bent u gewoon op zoek naar informatie? Wij van Kunstgras.nl staan graag voor u klaar.

Een kwalitatief goed kunstgrasgazon heeft een bijna net zo’n natuurlijk uiterlijk als een gazon van echt gras. De kwaliteit speelt hierbij een doorslaggevende rol. De soorten kunstgras en bijbehorende accessoires van Kunstgras.nl zijn zorgvuldig geselecteerd, enkel Europese producties, waarbij de kwaliteit altijd centraal staat. Het voelt zelfs bijna als echt gras! Deze natuurlijke uitstraling behoeft bij kunstgras weinig onderhoud.

Kunstgras groeit niet, droogt niet uit en kan niet door de zon verbranden of verkleuren. Het gras maaien, verticuteren en bemesten behoren voorgoed tot de verleden tijd. Maak kennis met onze soorten en lees al onze informatie over kunstgras. Hieronder treft u een selectie aan van onze mooie types kunstgras die geschikt zijn voor in uw tuin. Met de bijbehorende filters kunt u ook direct op zoek naar de beste types voor bijvoorbeeld uw balkon, dakterras, terras of gericht op zoek naar speelgras.

Wij bieden u de mogelijkheid om vooraf geheel gratis samples aan te vragen, zodat u de kwaliteit zelf kunt beoordelen. Hiervoor rekenen wij geen verzendkosten.

Heeft u na het lezen hiervan nog vragen? Graag geven wij u de mogelijkheid om uw vragen te stellen aan een van onze ervaren kunstgras professionals of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag verder!