Betalingsmogelijkheden


Op kunstgras.nl kunt u eenvoudig en veilig online betalen. Hiervoor bieden wij verschillende betalingsmethoden aan:

 • Betalen met behulp van iDeal
 • Betalen met Creditcard
 • Betalen met Overboeking
 • Betalen met Bancontact
 • Sofort banking

Betalen met behulp van iDEAL

Een betaling via iDEAL werkt hetzelfde als internetbankieren via uw eigen bank. U betaalt namelijk in uw eigen internetbetaalomgeving en doorloopt dezelfde stappen als u bij het internetbankieren gewend bent. Het enige verschil is dat de betaling met alle gegevens al voor u klaarstaat. Dit is de meeste gebruikte betalingsmethode in Nederland. iDEAL is een online betaalmogelijkheid waarmee u vertrouwd, veilig en snel kunt afrekenen. Betalen via iDEAL werkt als volgt:

 • Nadat u heeft aangegeven af te willen rekenen, kiest u iDEAL als betaalmethode.
 • U selecteert hierbij de bank waarbij u normaliter uw online betalingen regelt.
 • Vervolgens komt u op een pagina waarop u het vertrouwde betaalprogramma van uw eigen bank te zien krijgt. De gegevens van uw bestelling zijn reeds voor u ingevuld.
 • Na goedkeuring van uw betaling (via de gebruikelijke betalingsmethode van uw bank) ontvangt u een bevestiging van uw bank.
 • Nadat de betaling voltooid is keert u terug op de website van de Kunstgras.nl. Bovendien ontvangt u van ons een email met de bevestiging van uw aankoop.

Betalen met creditcard

Betalen met uw creditcard is erg makkelijk. Wij hanteren alle belangrijke globale en gelokaliseerde creditcardmerken. Momenteel ondersteunen we Visa, Mastercard, American Express, Cartes Bancaires en CartaSi. Het enige wat u moet doen is uw kaartgegevens invullen en de betaling afronden.

Betalen met overboeking

Als u graag wilt betalen middels een overboeking dient u te kiezen voor de betalingsmogelijkheid ‘overboeking’. Nadat u de bestelling heeft voltooid ontvangt u van ons een e-mail met daarin de betalingsinstructies. Nadat de betaling is voldaan zal uw bestelling op de gewenste leverdatum aan uw worden overhandigd. U kunt dit proces versnellen door nadat u de betaling heeft voldaan een bewijs van betaling te e-mailen. Op deze manier kunnen wij de bestelling direct verzenden.

Betalen met Bancontact

Wanneer u ervoor kiest om te betalen via Bancontact, worden u doorgestuurd naar de online bankomgeving van Bancontact. Hierbij kunt u betalen door online uw kaartgegevens in te vullen, of via de app. Wanneer een betaalrekening gekozen is, moet u alleen nog uw pin invullen en de betaling te afronden.

Betalen met Soforto

Wanneer u ervoor kiest om via SOFORT Banking te betalen, wordt u doorverwezen naar de online bankomgeving van SOFORT Banking. Hier kiest u uw land van herkomst en uw bank. Vervolgens logt u in met de gegevens die u ook gebruikt voor uw eigen online bankomgeving en krijgt een overzicht van de rekeningen te zien. Daarna kiest u vanuit welke rekening u de betaling wilt voldoen. Wanneer de betaling is bevestigd, wordt u teruggestuurd onze site.

Garantie

Ons doel is om u een uitstekende kwaliteit te garanderen voor een goede prijs! Wij streven naar:

 • 100% klanttevredenheid
 • De beste prijsgarantie

Klanttevredenheid staat bij ons erg hoog in het vaandel en wij helpen u dan ook graag bij het kiezen van het juiste kunstgras. Onze beste prijsgarantie betekent dat u van ons de beste kwaliteit-prijsverhouding kunt verwachten. Bekijk onze algemene voorwaarden voor onze garantie voorwaarden.

Hieronder vindt u een aantal handige links:
Contact
Mijn Account
Klachten
Ruilen en retourneren
Bezorging en levering
Meest gestelde vragen