Kunstgras balkon

Kunstgras voor op het balkon

Waarom kunstgras op uw balkon?

Tijd om uw saaie balkon te voorzien van een mooie groene look!? Als u niet de beschikking heeft over een tuin, maar wel over een balkon, kunt u toch het echte buitengevoel ervaren door uw balkon te bekleden met een tapijt van kunstgras. Een kunstgrastapijt laat zich combineren met elke stijl, van klassiek tot modern.

kunstgras balkon
kunstgras onkruid

Installeren van kunstgras op het balkon is eenvoudig

Het aanbrengen van het kunstgras op uw balkon is eenvoudig. Uiteraard dient u hierbij wel rekening te houden met dat uw ondergrond vlak is en dat het balkon is voorzien van een waterafvoer. Lichte groeven in uw verharde ondergrond kunt u opvangen door het aanbrengen van een onderdoek. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van valdemping (10mm) om oneffenheden op te vangen en het kunstgras te voorzien van een zachtere ondergrond. Dit materiaal is tevens drainerend, waardoor uw kunstgras nog sneller droog zal zijn. Uw bestelling wordt uit één stuk geleverd en kan zo worden uitgerold en daar waar nodig gesneden. Hierbij is het wel essentieel om een sterk mes te gebruiken. U kunt er ook voor kiezen om het kunstgras vast te verlijmen of vast te leggen door middel van dubbelzijdig tape.

Welk kunstgras op mijn balkon?

Voor op uw balkon adviseren wij de kortpolige types kunstgras, omdat deze minder snel worden platgelopen dan de langere soorten zonder instrooizand. Het type Milton 20mm is enorm populair onder onze klanten voor op het balkon. Wilt u een kwalitatief goede mat op uw balkon? Bekijk dan onze types hieronder en vraag een sample aan om dit zelf te ervaren.

kunstgras dakterras terras
Filters Showing all 5 resultaten
Prijs
Zachtheid
1 of hoger
Beoorderling
Geschikt voor
Rolbreedte
Poolhoogte
Sorteren op