Kunstgras balkon

Kunstgrassoorten die geschikt zijn voor op het balkon. Wil je een kwalitatief goede mat op je balkon? Bekijk dan onze types hieronder en vraag een sample aan om dit zelf te ervaren.
Filters Showing all 5 resultaten
Prijs
Zachtheid
1 of hoger
Beoorderling
Geschikt voor
Rolbreedte
Poolhoogte
Sorteren op

Waarom kunstgras op je balkon?

Tijd om je saaie balkon te voorzien van een mooie groene look door het kopen van kunstgras? Als je niet de beschikking hebt over een tuin, maar wel over een balkon, kan je toch het echte buitengevoel ervaren door je balkon te bekleden met een tapijt van kunstgras. Een kunstgrastapijt laat zich combineren met elke stijl, van klassiek tot modern.

Welk kunstgras op mijn balkon?

Voor op je balkon adviseren wij de kortpolige types kunstgras, omdat deze minder snel worden platgelopen dan de langere soorten zonder instrooizand te gebruiken. Het type Mayland 25mm is enorm populair onder onze klanten voor op het balkon.

Installeren van kunstgras op het balkon is eenvoudig

Het aanbrengen van kunstgras op het balkon is eenvoudig. Uiteraard moet hierbij wel rekening gehouden worden met dat de ondergrond vlak is en dat het balkon is voorzien van een waterafvoer. Lichte groeven in verharde ondergrond kan je opvangen door het aanbrengen van een onderdoek. Daarnaast kan je ook gebruik maken van valdemping (10mm) om oneffenheden op te vangen en het kunstgras te voorzien van een zachtere ondergrond. Dit materiaal is tevens drainerend, waardoor het kunstgras nog sneller droog zal zijn. Je bestelling wordt uit één stuk geleverd en kan zo worden uitgerold en daar waar nodig bijgesneden. Hierbij is het wel essentieel om een sterk mes te gebruiken. Je kunt er ook voor kiezen om het kunstgras vast te verlijmen of vast te leggen door middel van dubbelzijdig tape.