Kunstgras tennisbaan

Kunstgras om op te tennissen

Steeds meer tennisclubs kiezen voor kunstgras. In vergelijking met gravel of natuurgras vergt kunstgras aanzienlijk minder onderhoud, is het slijtvast, vuilafstotend en uiterst gebruiksvriendelijk. Bovendien gaan kunstgras tennisbanen heel lang mee en zijn ze vrij eenvoudig op een bestaande ondergrond te plaatsen of te vernieuwen: een extra pluspunt voor de prijs.

In de laatste jaren is de vraag naar kunstgras tennisbanen voor particulieren toegenomen. Onze specialisten komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Ons kunstgras voor tennis is gemakkelijk te onderhouden, zeer kosteneffectief en milieuvriendelijk. Gravel tennisbanen gaan bij warm weer makkelijk stuiven en moeten vaak worden besproeid. Natuurlijk gras wordt dan weer snel bruin en schraal. Kunstgras daarentegen behoudt steeds dezelfde eigenschappen waardoor uw courts met een minimum aan onderhoud zomer én winter bespeelbaar blijven. Kunstgras maakt ook lijnen vegen verleden tijd. De belijning wordt gewoon in de grasmat getuft en vormt één geheel met de rest van het kunsttapijt. De kleuren van uw tennisbaan bepaalt u zelf. Tennissen op kunstgras is ook gewoon heel leuk. De schokabsorptie is optimaal en spieren en gewrichten van de tennissers worden minimaal belast.

Bent u zoekende naar kunstgras voor een tennisbaan? Neem aub dan contact met ons op of vul ons contactformulier in voor een offerte op maat.

kunstgras tennis