Klantenservice

Betalingsmogelijkheden

Op kunstgras.nl kunt u eenvoudig en veilig online betalen. Hiervoor bieden wij verschillende betalingsmethoden aan:

  • Betalen met behulp van iDeal
  • Achteraf betalen met behulp van Rembours
  • Betalen met behulp van een overschrijving

Betalen met behulp van iDEAL

Een betaling via iDEAL werkt hetzelfde als internetbankieren via uw eigen bank. U betaalt namelijk in uw eigen internetbetaalomgeving en doorloopt dezelfde stappen als u bij het internetbankieren gewend bent. Het enige verschil is dat de betaling met alle gegevens al voor u klaarstaat. Dit is de meeste gebruikte betalingsmethode in Nederland. iDEAL is een online betaalmogelijkheid waarmee u vertrouwd, veilig en snel kunt afrekenen. Betalen via iDEAL werkt als volgt:

  • Nadat u heeft aangegeven af te willen rekenen, kiest u iDEAL als betaalmethode.
  • U selecteert hierbij de bank waarbij u normaliter uw online betalingen regelt.
  • Vervolgens komt u op een pagina waarop u het vertrouwde betaalprogramma van uw eigen bank te zien krijgt. De gegevens van uw bestelling zijn reeds voor u ingevuld.
  • Na goedkeuring van uw betaling (via de gebruikelijke betalingsmethode van uw bank) ontvangt u een bevestiging van uw bank.
  • Nadat de betaling voltooid is keert u terug op de website van de Kunstgras.nl. Bovendien ontvangt u van ons een email met de bevestiging van uw aankoop.

Achteraf betalen met behulp van Rembours

U kunt contant uw rembours bestelling voldoen bij de chauffeur!

Wanneer u de voorkeur geeft aan betaling aan de deur dient u te kiezen voor de betalingsmogelijkheid rembours. Deze mogelijkheid kunt u in de laatste stap van de winkelwagen aangeven. Onze administratie zal vervolgens telefonisch met u contact opnemen om kort de remboursprocedure uit te leggen. Openstaande remboursbedragen dienen contant bij de chauffeurs voldaan te worden. Nadat u de betaling heeft voldaan, zal uw bestelling aan u worden overhandigd.

Betalen met behulp van een overschrijving

Als u graag wilt betalen middels een overschrijving dient u te kiezen voor de betalingsmogelijkheid ‘overschrijving per bank’. Nadat u de bestelling heeft voltooid ontvangt u van ons een e-mail met daarin de betalingsinstructies. Nadat de betaling is voldaan zal uw bestelling op de gewenste leverdatum aan uw worden overhandigd. U kunt dit proces versnellen door nadat u de betaling heeft voldaan een bewijs van betaling te e-mailen. Op deze manier kunnen wij de bestelling direct verzenden.

Garantie

Ons doel is om u een uitstekende kwaliteit te garanderen voor een goede prijs! Wij streven naar:

  • 100% klanttevredenheid
  • De beste prijsgarantie

Klanttevredenheid staat bij ons erg hoog in het vaandel en wij helpen u dan ook graag bij het kiezen van het juiste kunstgras. Onze beste prijsgarantie betekent dat u van ons de beste kwaliteit-prijsverhouding kunt verwachten. Bekijk onze algemene voorwaarden voor onze garantie voorwaarden.

Hieronder vindt u een aantal handige links