Waarom je dit voorjaar kunstgras op het balkon wil aanleggen!

Als je in een appartement of flat woont heb je waarschijnlijk geen tuin tot je beschikking. Toch is het mogelijk om ook met alleen een balkon volop te genieten van een groen voorjaar! Wij hebben namelijk speciaal kunstgras voor op het balkon in ons assortiment. Hieronder leggen we uit waarom jij dit voorjaar kunstgras op het balkon wil aanleggen!

Kunstgras op het balkon…

#1. …geeft je balkon een levendige en natuurlijke uitstraling

De meeste balkons zijn saaie, grijze, betonnen constructies. Laten we even eerlijk zijn, daar word je niet echt vrolijk van. Dus in plaats van je zitmeubels op een kille ondergrond te zetten, kun je een kunstgras mat aanleggen. Dit geeft je buitenruimte meteen een levendige uitstraling en biedt een verfrissend contrast binnen stedelijke omgevingen.

#2. …maakt je balkon tot een aangenamere plek om te vertoeven

Een mooi groen balkon nodigt uit om tijd door te brengen. Je zult merken dat je met kunstgras op je balkon automatisch veel sneller buiten gaat zitten. Of dat nu is om een boek te lezen, van een koel drankje te genieten, op een zonnige ochtend lekker samen te ontbijten of gewoon van het uitzicht te genieten.

#3. …is goed bestand tegen temperatuurschommelingen

Als je een betonnen balkon hebt kan dat in de warme zomermaanden behoorlijk heet worden. Maar met kunstgras op je balkon voelt de ondergrond altijd aangenaam onder je voeten. Ons kunstgras is bovendien uitstekend bestand tegen temperatuurschommelingen. Of het nu zinderend heet is of vriest tot het kraakt, het kan alle weersomstandigheden aan.

#4. …voelt comfortabel aan

Kunstgras op het balkon is werkelijk ideaal als je kinderen en/of huisdieren hebt. Zij kunnen dan heerlijk op het balkon spelen, op een zachte, comfortabele ondergrond. Dat is toch veel fijner dan zo’n harde betonnen plaat? Wil je het nog zachter maken, dan kun je eventueel valdemping onder de kunstgrasmat aanleggen.

#5. …vereist nauwelijks onderhoud

Kunstgras vereist nauwelijks onderhoud. Je hoeft het niet te bewateren, te maaien of te verticuteren. Af en toe even de kunstgrasbezem erover heen halen is voldoende om te zorgen dat de vezels overeind blijven staan en je kunstgras er het hele jaar door mooi uitziet.

#6. …is heel betaalbaar

Een aantrekkelijk, groen balkon is voor iedereen toegankelijk, zelfs met een beperkt budget. Ons balkon kunstgras is heel betaalbaar en voor die paar vierkante meters hoef je echt niet je spaarrekening te plunderen.

Wil jij ook Kunstgras op je balkon?

Bekijk op je gemak de mogelijkheden die je hebt met ons assortiment kunstgras voor het balkon en plaats vandaag nog je bestelling. Dan kun jij dit voorjaar al volop genieten van een mooie, comfortabele buitenruimte!

 

 

Ook interessant voor jou