Trapveldjes

Multipurpose systemen – trapveldjes

GoPlay Multipurpose SystemenMet ‘speelkwaliteit voor iedereen’ als kerndoelstelling heeft GreenFields het Zwitch-concept ontwikkeld om veilige terreinen aan te bieden waarop onbezorgd gesport kan worden. Dit concept kan dienen als katalysator om optimaal te profiteren van alle effecten die sport kan hebben; zo brengt sport jonge mensen met elkaar in contact en draagt het bij aan sociaal gedrag en integratie.

Gegarandeerde kwaliteit elke sport

Elk Zwitch-concept vormt een hoogwaardige, duurzame omgeving die een onmisbare rol kan gaan spelen binnen een gemeenschap, ongeacht of het is ontworpen voor voetbal, basketbal of een reeks andere balsporten. Een plek waar kinderen elkaar ontmoeten en waar de gemeenschappelijke taal van sport gesproken wordt, los van verschillen in cultuur en achtergrond. Een faciliteit die veilig is, spoort aan tot meedoen en geeft kinderen de kans met plezier te sporten.

Zwitch, een flexibel kunstgras en boarding concept

Zwitch is leverbaar in standaardformaten – 20x13m, 30x15m en 40x20m – of wordt op maat gemaakt naar individueel ontwerp speciaal voor het beschikbare terrein en de omgeving. Elke faciliteit kan worden voorzien van veiligheidsnetten, naar keuze alleen aan de doelzijden, rondom het hele veld, of zelfs met een roofnet constructie. De uitvoering kan worden aangepast aan elk type sport en individuele wensen. Wat het formaat van het veld ook is, of welke sport er ook op wordt gespeeld, elke faciliteit van Zwitch is robuust en duurzaam, gebouwd van veilige, niet-giftige materialen.

Zwitch-multisport systemen zijn dé snelle, flexibele en kosteneffectieve sportoplossingen van hoge kwaliteit die precies aansluiten op uw wensen.