Over ons

“Mooie producten, makkelijk bestellen, klantvriendelijke service.” Daar gelooft Kunstgras.nl in.

Wij kwamen er in 2013 achter dat de particuliere kunstgrasmarkt nog niet bekend stond om goede service en makkelijk bestellen. Mart Sweep was op dat moment werkzaam bij KSP Kunstgras, een zeer bekende leverancier van kunstgras voor speelvoorzieningen. Hij zag dat er veel vraag was voor sier- en speelkunstgras en besloot om Kunstgras.nl te beginnen. Kunstgras.nl heeft bewust gekozen slechts een paar topproducten te ontwikkelen en te verkopen. Zodat we beter de kwaliteit in de gaten kunnen houden en het kosten bespaard omdat we maar een kleine voorraad hebben.

Om een goede kwaliteit te kunnen garanderen werken we samen met 1 leverancier namelijk EdelGrass uit Genemuiden. EdelGrass heeft al tientallen jaren ervaring met het produceren van kunstgras. Onze producten worden alleen gemaakt met grondstoffen van Ten Cate, de absolute marktleider voor kunstgras garens.

We hebben ook een goede partner om kunstgras te installeren. Mocht u voorkeur hier naar uit gaan laat het ons dan weten! Dan maken we 1 totaalprijs voor u!

Naast Mart is ook Leon Ceelen werkzaam voor Kunstgras.nl. Ook Leon heeft al veel ervaring binnen deze branche. Op jonge leeftijd als buitendienstmedewerker, waarna hij vele jaren als uitvoerder werkzaam is geweest en dus veel kennis heeft over installaties. Leon was al langer aan het kijken om ook direct met de eindklanten te werken in plaats van met bedrijven. Toen Mart hem vroeg om mee te helpen om Kunstgras.nl te laten groeien was hij direct enthousiast!

Wij zijn er van overtuigd dat goede producten, dingen zo makkelijk mogelijk maken en goede service het verschil maken!