Kunstgras dakterras

Bent u op zoek naar een kunstgras dakterras? Ontdek onze kunstgras soorten die geschikt zijn voor op het dakterras.
Filters Showing all 10 resultaten
Prijs
Zachtheid
1 of hoger
Beoorderling
Geschikt voor
Rolbreedte
Poolhoogte
Sorteren op

Waarom kunstgras op het dakterras?

Tijd om je dakterras te voorzien van een mooie groene look!? Als je niet de beschikking hebt over een tuin, maar wel over een dakterras, kan je toch het echte buitengevoel ervaren door je dakterras te bekleden met kunstgras, om zo een daktuin te creëren. Een vloer van kunstgras kan gecombineerd worden met elke stijl, van klassiek tot modern.

Welk kunstgras is geschikt voor mijn dakterras?

Voor op een dakterras adviseren wij de kortpolige types kunstgras, omdat deze minder snel worden platgelopen dan de langere soorten zonder instrooizand. Het type Boston 30mm is bij onze klanten erg populair voor op dakterrassen. Wil je een mooie, kwalitatief goede grasmat op je dakterras? Vraag gerust een sample aan om de juiste keuze te maken!

Het installeren van kunstgras op het dakterras is eenvoudig

Het installeren van kunstgras op je dakterras is eenvoudig. De bestelling wordt uit één stuk geleverd en kan zo worden uitgerold. Uiteraard moet hierbij wel rekening gehouden worden met dat de ondergrond vlak is. Om een goede ondergrond voor het kunstgras te krijgen, kan je gebruik maken van valdemping. Dit zorgt voor een vlakke, zachte ondergrond, waar je heerlijk op kan lopen. Heb je nog vragen over het leggen van kunstgras op je dakterras? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuwsgierig naar verschillende
soorten kunstgras?