Kunstgras voor jouw tuin

Om je zoektocht naar kunstgras te vereenvoudigen hebben wij hieronder een selectie gemaakt met de beste types kunstgras voor in de tuin. Wil je liever eerst iets meer informatie inwinnen over kunstgras? Lees dan de tekst eronder eens door.
Filters Showing all 9 resultaten
Prijs
Zachtheid
1 of hoger
Beoorderling
Geschikt voor
Rolbreedte
Poolhoogte
Sorteren op

Kunstgras voor in de tuin

Overweeg je om kunstgras te kopen voor in je tuin? Om je zoektocht te vereenvoudigen, hebben wij hierboven een selectie gemaakt met de beste types kunstgras voor in de tuin.

Je zult versteld staan van de natuurlijke uitstraling die vele soorten kunstgras vandaag de dag hebben. De kwaliteit speelt hierbij een doorslaggevende rol. De soorten kunstgras van Kunstgras.nl zijn zorgvuldig geselecteerd en enkel Europese producties, waarbij de kwaliteit altijd centraal staat. Je kunt vele jaren genieten van prachtig groen gras, met als groot voordeel het weinige onderhoud hierbij.

Het kunstgras van nu is zo sterk dat ook spelende kinderen of huisdieren geen schade toebrengen aan het gazon. Ook de plekken in de tuin waar gras normaal gesproken moeizaam of niet groeit, bijvoorbeeld in de schaduw, kun je laten “begroeien” met kunstgras. Kunstgras in de tuin is voor vele een bevrijdende oplossing, omdat het redelijk onderhoudsarm is en je er weinig omkijken naar hebt. Zo kun je dus volledig genieten van je groene gazon.

De voordelen van kunstgras in de tuin op een rijtje

Onderhoudsarm
Kunstgras is relatief onderhoudsarm, wat voor veel mensen één van de hoofdredenen is om het aan te schaffen voor hun tuin. Geniet van een onderhoudsarme tuin vol kunstgras.

Altijd groen
Goede kwaliteit kunstgras blijft het hele jaar door groen, en creëert groen op alle gewilde plekken in jouw tuin. Zo straalt jouw tuin in elk seizoen van het jaar

Natuurlijke uitstraling
Kunstgras heeft (afhankelijk van soort) een heel natuurlijke uitstraling tegenwoordig, het is bijna niet meer van echt gras te onderscheiden.

Valdempend
Met de juiste ondergrond werkt kunstgras ook valdempend. Dit is ideaal voor kleine kinderen die al spelend nog wel eens een duik maken of over hun eigen voeten struikelen. Daarbij worden ze ook niet erg vies, wat weer scheelt in de wasmand.

Nieuwsgierig naar meer
soorten kunstgras?

Persoonlijk advies of wat
meer informatie nodig?