Bezorging en Levering

De levertijd hangt van uw postcode en het product dat u heeft gekocht af. Samples kunnen in veel gevallen door de brievenbus en kunt u de volgende dag verwachten. Accessoires bezorgen wij via de pakketdienst van DPD of PostNL. Gemiddeld kunt u hiervoor uitgaan van 1 tot 2 werkdagen. Een trackingnummer wordt via email naar u verzonden.

Onze partner Flevobird B.V. bezorgt voor ons het kunstgras. De bestellingen kunstgras zijn groot en zwaar en zijn daardoor relatief duur om te bezorgen. Voor deze bestellingen kunt u in principe ook uitgaan van 1 tot 2 werkdagen. Afhankelijk van uw postcode is het soms ook mogelijk dat u een bestelling die u op werkdagen voor 14.00u besteld morgen al kunt verwachten.

De chauffeur is niet verplicht om het kunstgras op de door u gewenste plek neer te zetten als de plek lastig te bereiken is, maar zal dit in sommige gevallen wel graag voor uw doen. In overleg is veel mogelijk. Hij is echter alleen en kan soms zware rollen kunstgras niet overal heen tillen. Als u via rembours wilt betalen dan kunt u dit gepast afrekenen bij de chauffeur. Hij heeft geen pin-automaat bij zich.

Schroom niet om contact op te nemen met onze klantenservice bij vragen, wij helpen u graag.

Leveringskosten

Pakketten (afmeting max. 1x1m tot 10 kg.)

PostNL bezorgt voor ons de pakketten van kleiner dan 1 bij 1 meter met een gewicht tot 10kg. Wij rekenen hiervoor €6,95 per pakket.

Kunstgras rollen

Een koerier bezorgt voor ons het kunstgras (of grotere accessoires als foam en invulzand) bij u thuis of op een andere plek naar keuze. Wij rekenen hiervoor €35,- per pakket.

Bestellingen boven de €350,- worden gratis bij u thuisbezorgd.