Goedkoop kunstgras

kunstgras evenementen

Weet je wat nog duurder is dan duur kunstgras? Goedkoop kunstgras!

 

De vraag naar kunstgras is de afgelopen jaren sterk gestegen. Het aanbod dus ook, met als gevolg dat kunstgras fabrikanten flink met elkaar zijn gaan concurreren. Er zijn aardig wat aanbieders te vinden die kunstgras aanbieden tegen zeer aantrekkelijke kortingen. Het is verleidelijk om daar gebruik van te maken. Maar goedkoop kunstgras is op de lange termijn eigenlijk nooit de goedkoopste optie…

Waarom je met goedkoop kunstgras uiteindelijk duurder uit bent

Als je overweegt voor goedkoop kunstgras te gaan, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden:

Ondermaatse materialen

Toen kunstgras net op de markt kwam, had je weinig keus; als je kunstgras wilde, moest je het doen met wat er was. Tegenwoordig zitten er heel veel verschillen in de kwaliteit van het kunstgras dat wordt aangeboden. Om goedkoper kunstgras te kunnen aanbieden, maken sommige fabrikanten gebruik van goedkopere materialen en productieprocessen die resulteren in een kwalitatief slechter product – dat vaak ook niet erg milieuvriendelijk is.

Slechte garantievoorwaarden

Fabrikanten die heel goedkoop kunstgras produceren, weten echt wel dat het minder lang mee gaat dan het kunstgras van hun wat duurdere concurrenten. Ze zullen dan ook terughoudend zijn met hun garanties. Vraag je je af of de mooie groene kleur van kunstgras behouden blijft? Bij de goedkoopste opties kun je daar niet vanuit gaan. Als je bereid bent om wat meer te investeren, dan zie je dat ook terug in de garantie. Kunstgras.nl levert uitsluitend kunstgras dat is vervaardigd uit hoogwaardige grondstoffen. Daarom geven we op al onze kunstgras producten 10 jaar garantie op het behoud van de kleur.

Kunstgras langs zwembad

Slechte service

Als je kiest voor het goedkoopste kunstgras dat je kunt vinden, mag je niet verwachten dat je dezelfde service krijgt als bij een premium leverancier. De goedkoopste aanbieders bieden vaak geen professionele legservice of zijn erg slecht bereikbaar voor vragen. Er zijn nogal wat dingen waar je op moet letten bij kunstgras bestellen. De betere kunstgras leveranciers nemen de tijd om je van een deskundig en persoonlijk advies te voorzien over het juiste kunstgras voor jouw specifieke toepassing. Bovendien staan ze ook voor je klaar als je achteraf vragen hebt over bijvoorbeeld kunstgras gebruik, onderhoud of reparaties. En een behulpzame klantenservice is echt prettig als je een investering voor de langere termijn doet!

Tot slot

Je bent natuurlijk vrij om goedkoop kunstgras aan te schaffen als je dat wilt; de keus is helemaal aan jou. Maar dan moet je er wel rekening mee houden dat je de lange termijn duurder uit bent. Kies je voor kwalitatief hoogwaardig kunstgras, zoals wat wij leveren, dan is de initiële investering iets hoger. Maar je kunstgras blijft veel langer mooi en heeft een langere levensduur. Uiteindelijk zijn je kosten dan een stuk lager.

Tot slot

Natuurlijk, we hebben niet allemaal de luxe van een grote tuin en de ruimte om een volwaardig voetbalveld aan te leggen. Maar zelfs met beperkte ruimte is het mogelijk om een voetbalveldje te creëren waar jong en oud lekker een balletje kunnen trappen, vrije trappen kunnen oefenen en keeper skills kunnen verbeteren. Het enige dat je nodig hebt zijn een voetbal, een doel en een paar vierkante meter voor een mooi kunstgras voetbalveldje in de tuin.

Ook interessant voor jou

Categorie: Algemene informatie