Kunstgras voor bedrijven

Kunstgras wordt al vaak gebruikt voor bedrijfsmatige toepassingen en oplossingen. Niet verwonderlijk, want kunstgras heeft ten opzichte van echt gras een aantal voordelen, waardoor het ook op niet voor de hand liggende locaties kan worden gebruikt. Dit onderdeel is een echte informatiebron voor bedrijven die erover denken kunstgras te gaan toepassen.

Eigenschappen van kunstgras in vergelijking met echt gras

De nieuwe generatie kunstgrassen is bijna niet meer van echt gras te onderscheiden. Bijna, want natuurlijk zijn er wel degelijk verschillen. We kunnen kunstgras met echt gras vergelijken op de volgende punten:

Kunstgras toepassingen voor bedrijfsmatige doeleinden

 • Zakelijke toepassingen

 • Juist omdat kunstgras geen echt gras is, heeft het veel meer toepassingsmogelijkheden dan echt gras. Behalve als groenvoorziening om uw bedrijfspand, kunt u het bijvoorbeeld gebruiken als vloerbedekking voor uw showroom. Wij geven u veel voorbeelden van bedrijfsmatige toepassingen van kunstgras.

  » Kunstgras toepassingen voor bedrijven

Uiterlijk en uitstraling van kunstgras

 • Echt gras

 • Qua uiterlijk zal u het doen verbazen hoeveel kunstgras op echt gras lijkt. Zelfs als u er met uw handen overheen strijkt, zult u nauwelijks verschil voelen. Via onderstaande link leest u alle informatie met betrekking tot het uiterlijk en de uitstraling van kunstgras.

  » Representatief uiterlijk van kunstgras

Duurzaamheid & kwaliteit van kunstgras

 • kwaliteit

 • Kunstgras van goede kwaliteit gaat zeer lang mee. Wij behandelen de duurzaamheid van kunstgras op de volgende aspecten: verkleuren, levensduur, kwaliteit en garanties.

  » Duurzaamheid en kwaliteit van kunstgras

Aanleggen van kunstgras

 • Installatie

 • Het aanleggen van kunstgras vereist zorgvuldigheid en is niet te vergelijken met het aanleggen van echt gras. Als bedrijf kunt u kunstgras daarom beter laten aanleggen door een gespecialiseerde hoveniersbedrijf geselecteerd door de fabrikant.

  » Kunstgras installatie

Bespaar op onderhoud

Veiligheid en Milieu